Welkom bij Burnout Management


BO_Stakeholders_Web
96% van alle onderzoek naar burn-out gaat over uiterlijke factoren zoals werkplek, werkdruk, sociale omstandigheden enz.  Vervolgens kunnen we vanuit al dat onderzoek 75% van burn-out niet verklaren. Tijd dus voor een andere aanpak. Onderzoek van Eduard Baas naar burn-out vanuit innerlijke factoren leverde een nieuwe methodiek op voor preventie én behandeling van burn-out. Verrassend, verfrissend, bedoeld voor iedereen die de burn-outproblematiek eens met nieuwe ogen wil aanschouwen. Wil je snel meer weten over het onderzoeksaspect? Klik dan op ‘ons onderzoek’voor de grensverleggende mogelijkheden of klik op ‘wetenschap’ om te kijken welk onderzoek al gedaan is. En uiteraard hebben we voorbeeldrapportages onder de derde knop. En natuurlijk alles mooi samengevat in een handzaam boekje (auteur: Eduard Baas) dat zo on-line besteld kan worden via de 4e knop.


Knop_Home_wij_web
Knop_Home_wetenschap_web
Knop_Home_Rapportages_Web
Knop_home_BO_boek_Web


Alle informatie vind je op deze website. Ben je cliënt, behandelaar, werkgever, verzekeraar of wetenschapper: met één muisklik komt alle info beschikbaar. Wil je meer weten over onze aanpak? Kijk dan onder de knop -Wij-, daar vind je onze volledige beschrijving wat we doen en hoe we dat doen. Wil je direct iemand aan de lijn? Kijk onder -Contact- of bel 070 2092210 voor meer informatie.

Algemeen

Over deze website

Risk_Web

Deze website geeft voor vijf hierboven genoemde belangengroepen gedetailleerde informatie over een nieuwe aanpak van de Burnoutproblematiek. Genoemde groepen vinden hier informatie over aanpak, effectiviteit en duurzaamheid van onze unieke interventiemethodiek. Deze methode wordt onderbouwd door wetenschappelijk onderzoek en wordt toegepast in een breed vlak van organisaties en instellingen.

Voor de Client/patient

De werknemer en Burnout

Client_Web

De werknemer die geconfronteerd wordt met Burnout of een hoge kans loopt op Burnout krijgt hier alle informatie over preventie en behandeling van Burnout. Onze aanpak bestaat uit een diagnose, inzicht- en interventieplan om op een effectieve en duurzame manier de Burnout of kans daarop te verminderen. Onze aanpak verschilt fundamenteel met die van andere preventie en/of behandelplannen omdat wij ook onbewuste patronen zichtbaar maken.

Voor de werkgever

De werkgever en preventie van Burnout

Werkgever_Web

Hier worden vanuit het perspectief van de werkgever de diagnose en de diverse behandelingen besproken. We kijken hier naar het voorkomen van Burnout en wat de rol daarin is van de werkgever en het behandelen van werknemers bij wie reeds Burnout is geconstateerd. We kijken zowel Preventief en Constructief en geven daarin alle relevante informatie, gericht op de werkgever.

Voor de behandelaar

De behandelmethode voor Burnout

Behandelaar_Web

De geïnteresseerde behandelaar geven wij inzicht in onze werkwijze, methodiek en de onderbouwing daarvan opdat een transparant beeld ontstaat van onze behandeling. Omdat deze nieuw is en anders van opzet dan de gangbare interventies is het essentieel dat deze transparant, verifieerbaar en inzichtelijk wordt verklaard. Wij nodigen behandelaars uit om deze methodiek toe te passen en geven daartoe gerichte trainingen. Nieuw zijn maakt onbekend, en vaak ook onbemind, waardoor verklaring van werkwijzen, methodieken en achtergronden meer van belang zijn dan bij de traditionele behandelingen.

Voor de verzekeraar

De Burnout kostenproblematiek

Verzekeraar_Web

De kosten van burn-out voor verzekeraars zijn aanzienlijk. Substantiële verlaging is de wens van alle stakeholders in het veld van behandeling. Wij geven inzicht in onze werkwijze, methodiek en de onderbouwing daarvan. En wel zo dat een afgewogen keuze kan worden gemaakt voor deze nieuwe manier van benaderen van burn-out. Daarnaast tonen we aan dat de (preventieve) behandeling duurzaam is en hanteren wij geen terugkomsessies of andere herhaalverplichtingen.

Voor de wetenschapper

Wetenschappelijke methodiek

Wetenschap_Web

De wetenschapper die geïnteresseerd is in onze werkwijze kan zien op welke wijze deze onderbouwd is vanuit literatuur en onderzoek. Ook hier streven we naar volledige transparantie en openheid. Opdat iedereen kritisch onderzoek kan plegen, waardoor onze vernieuwende (en daardoor wetenschappelijk onbeminde) werkwijze telkens weer een beetje meer onderbouwing krijgt en daardoor sterk aan kracht wint.


Ga terug