De toekomst van burn-out

Het op deze site gepresenteerde onderzoeks- en diagnosemodel is gebaseerd op ca 20.000 deelnemers aan ACT-metingen, enerzijds voor talentontwikkeling en competentiemogelijkheden, anderzijds voor het vaststellen van de gevoeligheden voor burn-out aan de hand van innerlijke patronen. De komende jaren zal het onderzoek naar deze preventie en behandelwijze worden voortgezet.


De toekomst van burn-out

Wij zijn enthousiast over de mogelijkheden die dit nieuwe onderzoeks- en diagnosemodel ons biedt ter verbetering van de aanpak van burn-out. We zijn nog lang niet klaar en verdere ontwikkelingen ter verbetering en verfijning van het op deze site getoonde model zijn in de maak. We weten dat we nog aan het begin staan van deze nieuwe inzichten in ontstaan en preventie van burn-out, omdat onze gemeten populatie van ca 20.000 personen nog niet alle antwoorden en mogelijkheden kan geven. De database wordt dagelijks gevuld met nieuwe metingen en ervaringen, waardoor het proces van verbetering en verdere validatie continu doorgaat.

Wij houden ons sterk aanbevolen voor suggesties ter verbetering van de door ons gepresenteerde modellen en inzichten. Het belangrijkste is dat we onderweg zijn met nieuwe mogelijkheden, waardoor medewerkers in een burn-out beter ondersteund en beter begrepen worden in deze veeleisende maatschappij.


Ga terug