Uitvoering

Nadat u de accreditatie hebt behaald, kunt u de meting zelfstandig inzetten bij uw cliënt. U wordt door onze netwerkorganisatie ondersteund in kennis, casuïstiek, ervaring en praktische zaken.


Uitvoering

Via internet kunt u de cliënt uitnodigen voor het uitvoeren van de test on-line. Dit is voor de cliënt eenvoudig te doen, omdat na invulling van het verplichte veld -opleidingsniveau- de test automatisch wordt aangepast aan het betreffende niveau. De burn-outrapportage bevat de diagnose en de mogelijkheden tot inzicht voor vier verschillende uitgangssituaties: een preventief rapport voor de cliënt, een constructief rapport voor de cliënt, een preventief rapport voor de werkgever en een constructief rapport voor de werkgever. De preventieve rapportage is voor degenen die nog niet in een burn-out terecht zijn gekomen; de constructieve rapportage is voor hen die actueel in een burn-outsituatie verkeren.

Ondersteuning

U als behandelaar wordt ondersteund door het myHBMnetwork. Daarin zitten specialisten op het gebied van softwareondersteuning (de Helpdesk), ervaringsdeskundigen (Health&Talent;), opleidingsdeskundigen (myHBMacademy) en algemene ondersteuners (myHBMsupport. U bent dus volkomen zelfstandig maar u hebt wel de beschikking over ondersteuning in de breedste zin van het woord.


Ga terug