Nu ben jij aan zet

Burn-out is een energievreter. En dat betekent dat een behandelplan zo min mogelijk inspanning mag kosten. Ons plan bestaat uit Innerlijke Diagnose, Inzicht en Interventie. Alle drie zijn eenvoudig te doen, maar dan ben jij wel aan zet.


Nu ben jij aan zet

Zoals gezegd: ons plan bestaat uit Innerlijke Diagnose, Inzicht en Interventie.
De Innerlijke diagnose kost je 12 minuten achter je PC, omdat we geen ellenlange vragenlijsten hebben. Je kiest beelden en teksten. Kort, krachtig en snel klaar.
Inzichttraining is het herkenbaar maken voor jezelf van de diagnose. Dit zijn enkele dagdelen alleen of met een groep, wat jij wilt. Daar wordt je diagnose besproken met begeleiders die het systeem ten diepste kennen. Daar laat de begeleider je kennismaken met delen van jezelf op een manier die je onmiddellijk als een verademing ervaart, als “oh, zit dat zo!”
Dan ga je oefenen tijdens de interventie met het praktisch toepassen van je inzichten. Ook dit wordt weer ingevuld naar eigen wens. Je oefent in bepaalde situaties, waarin we kijken of jij je inzichten ook kunt toepassen in de praktijk. En door dit een aantal keren te doen kom je steeds meer in je kracht te staan voor het eigenlijke werk.

Maar dan komt de hobbel die je moet nemen!

Jij moet het willen!

Je hebt weinig energie, je hebt nergens zin in en toch komt er weer iemand die vraagt om iets te doen, om in actie te komen en dat is nu juist het laatste wat je wilt. Dat betekent dat je verantwoordelijkheid moet nemen voor je eigen gezondheid. En dat is niet eenvoudig!


Ga terug